Ajanvaraus & Yhteydenottolomake

LUE ENNEN AJAN VARAAMISTA!

RITULLE JA FANNILLE VOI TEHDÄ VARAUKSIA TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKKEEN.

ATEN VARAUSKALENTERI ON TÄLLÄ HETKELLÄ SULJETTU. AJANVARAUKSEN ATELLE VOIT TEHDÄ AINOASTAAN JOS SINULLA ON HÄNEN PALVELUUNSA KOHDISTETTU TATUOINTILAHJAKORTTI.JOS OLET TEHNYT AJANVARAUKSEN ATELLE ENNEN (TI 16.4.2019) OLET AUTOMAATTISESTI JONOSSA JA SINULLE ILMOITETAAN TARKEMPI AJANKOHTA SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE MYÖHEMMIN. SEURAAVAN KERRAN TÄYTÄMME ATEN KALENTERIA ASIAKKAISTA JOTKA OVAT LÄHETTÄNEET VARAUSLOMAKKEEN SYYSKUUSSA 2018 JA SEN JÄLKEEN.

Voit tehdä ajanvarauksesi täällä! Valitse ensin artistisi sekä täytä tietosi niille varattuihin kenttiin. Vastaanotettuamme lomakkeen otamme teihin yhteyttä! Tarkemmat Hintatiedustelut mieluiten paikanpäällä. *tähdellä merkityt kohdat on täytettävä, väärin täytettyihin lomakkeisiin emme vastaa.

Artistisi*
Atte (VAIN JOS ON LAHJAKORTTI)
Ritu Leppälä
Fanni Nummi
Etu- ja sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Osoite*
Viesti*

Ajanvarausta tehdessä on muistettava että jokainen ajanvaraus on sitova! Ajan siirto onnistuu yhden kerran mutta viimeistään viikkoa ennen sovittua tatuointiaikaa. Perimme jokaisesta varatusta ajasta 50euroa ajanvarausmaksun sekä kokonaisen päivän varauksesta 100euroa ajanvarausmaksun. Ajanvarausmaksua ei palauteta asiakkaalle. Ajanvarausmaksu vähennetään kuitenkin tatuoinnin lopullisesta hinnasta. Jos asiakas ei ilmoita tatuointiaikaan liittyvistä esteistä tai mahdollisesta peruutuksesta viimeistään 48h ennen sovittua aikaa, laskutamme asiakkaalta 100euron maksun. Koko päivän varauksista tässä tapauksessa laskutamme 150euron maksun.

Onko sinulla lahjakortti?

Lahjakortin numero?
Lahjakortin pvm xx-xx-20xx
Lahjakortin Summa ?